Jonathan Budd’s MLM Mastermind System Review

Laten we meteen ter zake komen, mede online netwerkmarketeer. Er is een GROOT probleem om mensen in deze branche te brengen en te proberen uw succes in uw organisatie te dupliceren. Om het botweg te zeggen, ik had een geweldige tijd om alles in te stellen om online de kost te verdienen met online netwerkmarketing. Het Online MLM Mastermind-systeem maakt een einde aan alle tech-nerds en niet-zakelijke rookies die naar het internet komen om online geld te verdienen.

Hier is een korte samenvatting van hoe ik mijn online netwerkmarketing-verkooptrechter moest opzetten en hoe het MLM Mastermind-systeem “de hele BULL doorsnijdt” en u rechtstreeks naar de voorgrond brengt van de online trends in netwerkmarketing van vandaag:

  1. Ik heb MAANDEN besteed aan het leren maken van websites (code, html, javascript, autoresponders, formulieren vastleggen, webafbeeldingen… de werken…)
  2. Ik heb veel MEER tijd besteed aan het leren van copywriting (wat je sowieso MOET leren, maar ik moest pagina na pagina met verkoopbrieven op maat maken … BLAH)
  3. Ik moest verkopersaccounts, winkelwagensoftware en een heleboel andere rommel instellen om online betalingen te accepteren.
  4. Ik moest mijn eigen partnerprogramma’s onderzoeken om te promoten (zodat ik geld kon verdienen met mijn webverkeer, ongeacht of iemand lid werd van mijn bedrijf of niet). Dit is het concept van het gefinancierde voorstel, en als je in online netwerkmarketing zit en NIET van dit concept af weet, heb je waarschijnlijk een hoop geld verloren… dus luister goed naar de rest hiervan..
  5. Na dit alles had mijn eigen persoonlijke “systeem” geen RESIDUELE inkomenswaarde (behalve het promoten van mijn eigen netwerkmarketingmogelijkheden).

Dus, hoe zorgt het Online MLM Mastermind-systeem voor al deze problemen?

  1. U hoeft GEEN ENKELE code, html, java… NIETS te leren! Alle webpagina’s met professionele afbeeldingen zijn al voor u gemaakt!
  2. Alle verkoopkopieën (de woorden op de pagina die mensen aanzetten tot ACTIE) zijn er niet alleen al… ze zijn al geoptimaliseerd om u HOGE conversieratio’s te geven!
  3. Geen vervelende verkopersaccounts meer… Als je een PayPal-account hebt, ben je helemaal klaar. Zo niet, dan is het gratis en duurt het 5 minuten om er een in te stellen. Het systeem neemt betalingen voor u op en gebruikt PayPal om commissies rechtstreeks op uw bankrekening te storten.
  4. Affiliate programma’s? Gefinancierde voorstellen? Wat dacht je van het systeem omvat ongeveer 14 inkomstenstromen, waarvan er 2 je een restant opleveren… Allemaal op de automatische piloot, zonder extra tijdsinvestering…
  5. Had ik de restanten al genoemd? (haha)

Nu MOET u begrijpen dat het nog steeds werk kost om uw eigen netwerkmarketingwebsite, het vastleggen van pagina’s of zelfs een systeem zoals het MLM Mastermind-systeem te promoten. Je MOET marketing leren. Punt uit. Dit is de kunst om mensen naar jouw EIGEN versie van dit systeem te krijgen. Dit elimineert zoveel van de hoofdpijn die ik moest doorstaan, en het is het ENIGE online MLM-systeem dat ik promoot bij mijn eigen team. Ik geef het Online MLM Mastermind-systeem een ​​10!